Η Φιλοσοφία του Passion for Life

Το PASSION for life είναι το μοναδικό healthy point στην πόλη της Χαλκίδας με τη μεγαλύτερη ποικιλία φρούτων και λαχανικών τα οποία απολαμβάνουμε με τη μορφή smoothies ή σαλάτας, ενώ μας προσφέρει ομελέτες και υγιεινά snack πλούσια σε πρωτεΐνη για όλη τη μέρα.
Η φροντίδα του σώματός μας και η επιλογή μιας ισορροπημένης διατροφής ξεκινά από PASSION for life με τη φιλοσοφία του PASSION for US. «Φάρμακό σου ας γίνει η τροφή σου και η τροφή σου ας γίνει φάρμακό σου», φράση του Πατέρα της Ιατρικής, Ιπποκράτη, ο οποίος με το τρίπτυχο Ισορροπία – Μέτρο – Ποικιλία θεωρούσε ότι η σωστή ποσότητα διατροφής και άσκησης για κάθε άνθρωπο οδηγεί στην ασφαλέστερη οδό για την υγεία, βιοθεωρία που ενστερνιζόμαστε απόλυτα στο PASSION for life.
Η καθημερινή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών συμβάλλει ουσιαστικά στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης πολλών χρόνιων ασθενειών προστατεύοντάς μας από τα καρδιαγγειακά επεισόδια και την κυτταρική γήρανση. Επίσης, με την αυξημένη πρόσληψη φρούτων και λαχανικών μειώνονται οι συνολικές θερμίδες με συνεπακόλουθο να μπορούμε να διατηρήσουμε ένα υγιέστερο βάρος.
Τα φρούτα και τα λαχανικά, εκτός του το ότι περιέχουν πληθώρα βιταμινών, μετάλλων και φυτικών ινών, περιέχουν και φυτικά ή φυτοχημικά συστατικά, όπως φλαβονοειδή και φυτοοιστρογόνα τα οποία έχουν αντιοξειδωτική και προστατευτική δράση, βοηθώντας στη μείωση της καταστροφής των κυτταρικών μεμβρανών.
Το Passion for life ακολουθεί όλες τις σύγχρονες επιστημονικές μελέτες μιας ισορροπημένης διατροφής και με ένα πλούσιο menu από κρύα smoothies, πρωινά επιδόρπια, μπάρες, γιαούρτι, χυμούς, σαλάτες αλλά και λαχταριστές ομελέτες, τορτίγιες και sandwich αποδεικνύει ότι η υγιεινή διατροφή μπορεί να είναι νόστιμη και γευστική.

Στο Passion for life θα βρούμε μια πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων που θα μας κάνει να υιοθετήσουμε μια συνήθεια για τον εαυτό μας και για το σώμα μας μακριά από το άγχος της καθημερινότητας, σε ένα όμορφο περιβάλλον με τη φιλικότερη εξυπηρέτηση.

Φωτογραφικό Υλικό